10 dkg teljes kiőrlésű liszt
6 dkg finomliszt
1,5 teáskanál sütőpor
2 evőkanál margarin
1 evőkanál cukor
2 tojás
1 csomag vaníliás cukor
1/2 teáskanál fahéj
1,5 dl tej
15 dkg kis szemű szőlő
A sütőt 190 fokra előmelegítjük. Az almákat kis kockákra vágjuk. A lisztet elkeverjük a sütőporral. Habosra keverjük a margarint, a cukrot, a tojást, a vaníliás cukrot, a fahéjat és a tejet. Hozzáadjuk a lisztet és a lisztben megforgatott szőlőt, és jól elkeverjük. A muffinsütőt kivajazzuk, vagy muffinpapírral kibéleljük. A tésztát a formákba kanalazzuk, és 20-25 percig sütjük.
Ötletes. Nem is gondoltam még szőlővel elkészíteni.