25 dkg főtt burgonya
10 dkg vaj
15 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor
1 narancs reszelt héja
4 tojás
20 dkg darált mandula
15 dkg liszt
fél zacskó sütőpor
fél teáskanál fahéj
10 dkg mazsola
A krumplit forrásban lévő vízban fedő alatt 25 percig főzzük. Leszűrjük, meghámozzuk, áttörjük, majd hűlni hagyjuk. A vajat a kétféle cukorral és a reszelt narancshéjjal kikeverjük, beledolgozzuk a krumplit és a tojások sárgáját. Hozzáadjuk a sütőporral, fahéjjal, mandulával elvegyített lisztet. Beleforgatjuk a mazsolás, és a fehérjéből felvert habot. 200 fokon 25-30 percig sütjük.
15 dkg porcukorból és néhány evőkanál narancsléből készíthetünk a tetejére mázat, amelybe kandírozott narancsot, narancshéjat is nyomkodhatunk.