2024. március 29. péntek 07:40

Hozzávalók

20 dkg érett sárgabarack
20 dkg liszt
1 csomag sütőpor
5 dkg darabolt csokoládé
5 dkg darabolt dió
10 dkg vaj
12 dkg cukor
3 tojás
1 csomag vaníliás cukor
csipetnyi só
fél citrom reszelt héja
50 ml tejszín
1 mandula aroma

Sárgabarackos-csokis-diós muffin

Elkészítés

A meghámozott sárgabarackot kis kockákra vágjuk. A lisztet, sütőport, diót összekeverjük, egy másik tálban pedig a vajat, cukrot, a 3 tojást, vaníliás cukrot, sót, citromhéjat és tejszínt keverjük habosra. Hozzáadjuk a lisztes keveréket és a sárgabarackot, a csokoládét és a mandula aromát. 190 fokon előmelegített sütőben 25 percig sütjük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük