Tejszínes csoki krém

Nagyon finom, könnyű és nagyon csokis. :-)

2 csomag étcsokoládés pudingpor

6 ek. cukor

6 dl tej

3 dl tejszín

2 kk. habfixáló


A pudingot főzd fel szokásosan, keveréssel hűtsd ki. Verd fel a tejszínt a habfixálóval nagyon keményre, majd add a kihűlt pudinghoz. Pohárkrémnek is isteni. :-)

Be Sociable, Share!
több...

2 thoughts on “Tejszínes csoki krém

  1. Szia!
    Ez nem fog nagyon darabos lenni???Fondant alá is jó szerinted…mert a tejszínnel felvert főzés nélküli pudingpor nagyon kemény lesz és nem lehet simára elkenni és csúnyán mutat rajta a fondant…..
    Várom a válaszodat!!!
    Nagyon tetszik a blog!!!!
    Ildikó

  2. Szia!
    Ez nem fog nagyon darabos lenni???Fondant alá is jó szerinted…mert a tejszínnel felvert főzés nélküli pudingpor nagyon kemény lesz és nem lehet simára elkenni és csúnyán mutat rajta a fondant…..
    Várom a válaszodat!!!
    Nagyon tetszik a blog!!!!
    Ildikó

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>