Tejszínes meggykrém

Nagyon finom savanykás, kellemesen krémes tortakrém.

Hozzávalók:

1 csomag vanília puding

2 ek. cukor

3,5 dl turmixolt meggy (befőtt is jó), kevés meggylével

3 dl tejszín, felverve

fél csomag habfixáló


A meggyet turmixold össze, ha nincs 3,5 -4 dl akkor egészítsd ki meggylével, tejjel vagy vízzel. Főzd fel a pudinggal és a cukorral. Kevergetéssel hűtsd ki teljesen hidegre. Eközben verd fel a tejszínt a habfixálóval jó keményre, 3-4 evőkanalanként add hozzá a meggypudinghoz. Keverd jól össze. Pohárkrémekbe is isteni finom!

Be Sociable, Share!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.